אומרים תודה למשתתפים שהציגו בפני הוועדה לפרס החינוך!

30/11/2022 16:48

אנשי חינוך, תושבים ותלמידים אשר הציגו את קריית עקרון בפני ועדת פרס החינוך המחוזי התכנסו היום לסיכום התהליך ושיתוף החוויות מהפרזנטציה.

המפגש שהתקיים ביחד עם ראש המועצה, חובב צברי, מנהלת אגף החינוך, אביבה וגנר ועובדי האגף היווה הזדמנות מצוינת להכרת תודה למחזיק תיק החינוך, משה לוי, והמשתתפים בהם תלמידים, תושבים, אנשי הוראה ובוגרי מייזמי חינוך ביישוב.

קריית עקרון התברכה בסגלי חינוך, תושבים ותלמידים מצויינים.

ההשקעה וההצטיינות בתחום החינוך החלה לפני 9 שנים במהלכן הוכנסו עשרות תוכניות חינוכיות, בית ספר 'אוהל מאיר' חודש ואף נבנה לו אגף חדש, הוקמו 8 גני ילדים חדשים והוקם מערך שירות פסיכולוגי חינוכי. במקביל גם תקציב החינוך הוכפל ומגיע כיום לכ- 30 מיליון שקלים.

ההשקעה ניכרת גם בשטח – אחוזי הזכאות לבגרות נסקו מ- 64% ל- 81% (בקרב תלמידים תושבי היישוב בלבד לא כולל תיכון פלך).

את פירות ההשקעה החלה המועצה לקטוף בשנים האחרונות כאשר כבר בשנה שעברה זכה בית ספר 'בן צבי' בפרס החינוך המחוזי, ומיזם מבית הספר 'אוהל מאיר' נבחר מבין עשרות בתי ספר להיות חלק מהמחקר של תכנית החלל של האסטרונאוט הישראלי ספיבה.

גם בימים אלה ממשיכה המועצה להשקיע בשלל יוזמות חינוכיות, לתכנן ולהיערך להקמתו של התיכון החדש.

בקריית עקרון – חינוך זה עיקרון!

ראש המועצה, חובב צברי: "החינוך בקריית עקרון הוא מהטובים בארץ! צוותי חינוך מצויינים ותלמידים מצטיינים בכל הגילאים.

חדוות הלמידה והערכים הם התשתית שמינפו את היישוב להצטיין בחינוך תוך השקעה עצומה בתקציבים, קולות קוראים, גיוס כוח אדם איכותי ותכניות חינוך ויוזמות מעולות. פרס החינוך הרשותי שייך לכל תושב ותושבת ועל כולנו להיות גאים בכך. תודה לכל המשתתפים שלקחו חלק בהצגה בפני הוועדה. בזכותכם ובזכות עשייתכם עקרון על המפה!"

ואלה התודות למשתתפים:

בנושא זהות ישראלית – גילי בן ציון מד"צית + שירן חורי – מנהלת מח' הנוער

בנושא למידה רגשית SEL – מירי קושט – יועצת בן צבי

בנושא תפיסה הוליסטית – פרויקט ההזדמנות השניה – פרלה מדהלה

בנושא מעורבות הורים – עינב ודעי

בנושא למידה מצמיחה – למידה משגשת – דביר ודעי ניסוי החלל + טליה בר

בנושא חיזוק המנהיגות אירית גת – מורה מובילה + אביב כהן מפרויקט טייסת

בנושא החינוך המדעי – אסנת כהן-דולב מנהלת בן צבי

בנושא החינוך בגיל הרך – הדר פיכמן – גננת גן תמר

בנושא תמיכה במצבי חירום – ד"ר יעל שפר – מנהלת השפ"ח

בנושא לימודי המח"ר – 3 תלמידות פלך – הדר מועלם, שיראל שרעבי, אביגיל ויטנברג

בנושא החינוך האקלימי סביבתי – דניאל פטיוק – אדריכלות ירוקה.

תודה מיוחדת גם לאורטל שער.

תודה רבה לכולם!