ביקור שר הדתות בקרית עקרון

20/10/2015 21:03

ביום שלישי (ז' בחשון תשע"ו, 20.10.2015) ביקר השר לשירותי דת, חבר הכנסת דוד אזולאי וצוות משרדו במועצה המקומית קריית עקרון.

ביקור שר הדתות 4

במהלך הביקור, ניתנה לשר סקירה מקיפה על היישוב, הישגיו ומטרותיו, יחד עם זאת נערך סיור בבניין המועצה הדתית, בית העלמין והמקווה ביישוב.
בישיבה לקחו חלק ראש המועצה, חובב צברי, מ.מ ראש המועצה הרב בצלאל דוד, הסגנים, חברי המועצה, יו"ר המועצה הדתית הרב שלמה זעפרני ורב היישוב הרב יוסף בן דוד, שהביע שביעות רצון מפעילות אותה מקדם השר.
במהלך הדיון חובב צברי – ראש המועצה הציג את המטרות ודרכי הפעולה אותן הציב בתחילת הקדנציה בנושא שירותי הדת ביישוב. בנוסף נערכה סקירה על מערך הכשרות הפועל ביישוב, עבודת הבלניות ותנאי עסקתן – נושא כאוב שמוגדר כדחוף ונמצא בטיפול של השר.
בסיום הדיון השר דוד אזולאי ביקש מעוזריו לסייע ככל שניתן למועצה המקומית לקדם את הנושאים שעלו לדיון.
השר לשירותי דת, ח"כ דוד אזולאי ציין במהלך הביקור כי הוא מתרשם מאוד מראש המועצה חובב צברי, שמביא איתו ידע רב מהימים בהם שירת בצה"ל, ואף מאופן שבו הוא מציב יעדים ומיישמם בפועל.
חובב צברי, ראש המועצה אמר בתגובה: "אני מברך ומודה לשר על ביקורו, מצאתי אוזן קשבת לצרכי היישוב ורצון עז לסייע ככל שניתן".