בר מצווה קהילתית לילדי היישוב

27/06/2023 11:33

עמותת "יד ביד" בשיתוף פעולה עם המועצה קיימו היום אירוע בר מצווה קהילתית לילדי היישוב ברוב הדר ושמחה.

האירוע החל בעליה לתורה בבית הכנסת "עזרא הסופר" ביבנה והמשיך לפעילות משפחתית ערכית וחווייתית. לאחר מכן חתני בר המצווה ובני משפחותיהם המשיכו לחגיגה מרגשת משותפת באולמי "גני הצבי".

בחגיגות השתתפו גם ראש המועצה, חובב צברי, סגן ראש המועצה ומחזיק תיק השירותים חברתיים, אילן ירימי, ראש המועצה הדתית נועם אהרון, עזרא ימיני ממונה בטחון וחרום, מנהלת האגף לשירותים חברתיים, כוכי שלמה ועובדי האגף.

תודה לרב צמח מזרחי מחב"ד ולצוות המתנ"ס שליוו את הילדים בשיעורים ובהכנות למעמד המרגש.

תודה מיוחדת לאטואל שבו, רויטל אושיה ואביבה ישיטו אלמה שהובילו את ההכנות ליוו ועטפו את המשפחות והילדים הנרגשים באירוע משמעותי ומשמח זה.

המשתתפים חבקו את הילדים וברכו בהצלחת הדרך:

ייְבָרֶכְךָ ה' וְיִשְׁמְרֶךָ: יָאֵר ה' פָּנָיו אֵלֶיךָ וִיחֻנֶּךָּ: יִשָּׂא ה' פָּנָיו אֵלֶיךָ וְיָשֵׂם לְךָ שָׁלוֹם:

ברכות ואיחולים מכל הלב לילדי המצווה ולמשפחות הנרגשות

רק בשמחות.