גאים בצעירי קריית עקרון – כנס מצטיינים וכנס מתגייסים בערב אחד!

15/06/2022 16:44

לקראת חופשת הקיץ וסיום הלימודים בבתי הספר התיכונים ערכה המועצה בערב אחד מפגש מצטיינים לצעירים שסיימו בהצטיינות את כיתה יב' וכנס מתגייסים רגע לפני תחילת גיוסי הקיץ. ראש המועצה בירך את הצעירים: "יש לנו נוער מצוין שצריך להיות גאה בעצמו!"

צעירי היישוב בקריית עקרון חגגו בערב אחד, רגע לפני סיום הלימודים, חופשת הקיץ והגיוס לצבא.

ראש המועצה, חובב צברי ביחד עם מחזיק תיק החינוך, משה לוי ומנהלת אגף החינוך, אביבה וגנר אירחו בספרייה 20 מצטיינים, תושבי היישוב, אשר סיימו בהצטיינות את כיתה יב' לימודית ו/או חברתית. תלמידי היישוב הלומדים ברובם בבתי הספר ברחובות בולטים בהישגיהם ומהווים גאווה עצומה להוריהם וליישוב כולו.

ראש המועצה אירח את התלמידים ובירך אותם על ההישגים שלהם רגע לפני גיוס ואיחל להם הצלחה בדרך החדשה אליה יצאו: "חלקכם ממשיך ליג'-יד', חלקכם ימשיך לשנת שירות וחלקכם יתגייס ממש במהלך הקיץ הקרוב, אני רוצה שתדעו דבר אחד – אנחנו נמצאים כאן למענכם לסייע וללוות אתכם במהלך הדרך ואנו בעיקר גאים בכם, בשמי ובשם היישוב כולו אומר לכם שאתם גאווה עצומה לכולנו!"

לאחר האירוח המשיכו הבוגרים לכנס המתגייסים אשר נערך במתנ"ס היישוב בהפקת מחלקת הצעירים ובהשתתפות חברי המועצה ויו"ר המתנ"ס נועם אהרון. במהלך כנס המתגייסים הצעירים לקחו חלק בפאנל גיוס רחב שאלות ותשובות זכו לשבחים רבים מראש המועצה וחברי המועצה אשר איחלו להם הצלחה בדרכם ונהנו מהופעה של נופר סלמאן לקינוח.

בנוסף בהצדעה והוקרה ליום המילואים התארחה בכנס תושבת היישוב, מילואימניקית ששירתה מעל ל200 ימים בשנה האחרונה במסגרת המילואים, ראש המועצה בירך אותה והעניק לה תעודת הוקרה על תרומתה.

במהלך הטקס הוענק לרסן (במיל) נפקו ירדני תעודת הוכרה על שירותה במסגרת המילואים וכמובן שכל מתגייס קיבל תיק גב גדול לקראת הגיוס וכובע צמר שהוכן על ידי סורגות בקהילה

המועצה מאחלת הצלחה רבה לכל הצעירים שסיימו את כיתה יב' ולכל המתגייסים!

שמות מצטייני יב':

• אופיר זיו