גיבורת היופי של 2021 – שפרה נמרודי מקריית עקרון!

27/10/2021 14:04

השבוע התקיים אירוע גיבורות היופי השנתי בבית חיל האוויר בהרצליה, והפעם זכתה לכבוד גם תושבת היישוב – שפרה נמרודי.

גיבורות היופי הינו אירוע הצדעה לשורדות השואה ביוזמתה ובהובלתה של אל"מ במי"ל רונית לב, אשר נערך זו השנה השלישית.

שפרה ובתה נכחו יחדיו באירוע אליו הגיעו בהתרגשות רבה מוקדם יותר בבוקר ליום של פינוק. כל שורדת באירוע לוותה בחיילת לוחמת הגנה אווירית, אכלה ארוחת בוקר ועברה סדרת טיפולים בהם, עיסוי, איפור, תסרוקת, שזירת פרח לדש ועוד…

בשעות הצהריים הגיעו שאר האורחים לטקס המרכזי. מירי גהא ותהילה לוי מוסקוביץ' ממרכז היום לקשיש הגיעו כנציגות המועצה. מנהלת אגף הרווחה כוכי שלמה, שלחה ברכה לשפרה וראש המועצה חובב צברי ראש המועצה התקשר לברך.

במהלך הטקס עלו לבמה כל השורדות יחד עם החיילות, תהילה העובדת הסוציאלית של מרכז היום עלתה והעניקה לשפרה את סרט גיבורת היופי וענדה לה כתר. בנוסף, כל השורדות קיבלו פרח מבנות המצווה של הרצליה.

הטקס לווה בהופעות של יהורם גאון, אילנית ולהקת חיל האוויר, בברכות של ח"כיות ושרות, ובמעמד ראשי עיריות ומועצות, פורשות צה"ל ומתנדבות מעגל טנג'ט 5.