גן תורני חדש נפתח במועצה – גן לבונה

22/05/2022 12:40

כשהחינוך חרוט על דגלה, המועצה המקומית קריית עקרון ממשיכה להשקיע בילדי היישוב ופותחת גן תורני חמ"ד חדש, גן לבונה שייפתח עוד בספטמבר 2022. זאת בנוסף להקמתו של המרכז לגיל הרך ולגן ההוליסטי. משקיעים בחינוך!

גן לבונה, הינו גן חדש שייפתח בספטמבר 2022, לקראת פתיחת שנת הלימודים החדשה במועצה המקומית קריית עקרון, החליטה להגדיל את מערך הגנים במועצה וזאת כדי לתת מענה אישי ופרטני לילדי היישוב תוך דגש על איכות הצוות ברוח הגן וכיתה קטנה ואיכותית. הגן ייפתח ברחוב הרב מימון.

ההחלטה להקדים את פתיחתו של הגן עוד לשנת הלימודים הקרובה, התקבלה לטובת הילדים, זאת על מנת לרווח את כיתות הגן ביישוב. את הגן תלווה המפקחת ענת ירו.

אביבה וגנר, מנהלת אגף החינוך: "מדובר בבשורה משמעותית ליישוב – עוד גן חמ"ד תורני שייתן מענה לתושבים תוך דגש על התכנים הייחודים וצוות מקצועי. הגן מצטרף להקמתו של הגן ההוליסטי שייפתח גם הוא בספטמבר השנה. ישר כוח לכל העוסקים במלאכה!"

הבוקר, 22/05 יצאו ההודעות על השיבוץ לגני הילדים.