דבורה עומר חזרה לקריית עקרון

15/06/2018 13:52

סופרת הילדים דבורה עומר ז"ל הונצחה באולם על שמה בספרייה הציבורית בקריית עקרון. עבור בני משפחתה זהו סגירת מעגל מרגש ,בשל העובדה את ילדותה בילתה בקריית עקרון ומזכרת בתיה.

טקס חניכת אולם עומר על שם דבורה עומר בקריית עקרון, היה אירוע מרגש ומכבד, בטקס נכחו בעלה שמוליק עומר ובנה גיל עומר לצד חברי מועצה מורים ותלמידים שקראו קטעים מספריה והעלו מחזמר אשר סקר את ספריה הרבים המהווים נכס צאן ברזל שעליהם גדלו דורות רבים של ילדים, וגיבוריה הם גיבורי ילדות ארץ ישראלית מובהקת .עומר זכתה לפרסים רבים בשל ספריה.

ראש המועצה חובב צברי מסר: "אולם עומר על שם דבורה עומר עבר שיפוץ נרחב ומעתה ישמש מלווה שיפוץ נרחב אותו ביצענו .האולם המחודש ישמש את התושבים למגוון רחב של אירועים לרווחת הציבור. זוהי הזדמנות נפלאה להוקיר את זכרה של דבורה עומר ז"ל אשר רבים מילדי ישראל גדלו על ספריה ועוד ימשיכו ליהנות מהם שנים רבות."