חדש במועצה! מוקד 106 מקומי המופעל ע"י המועצה

04/09/2022 08:00

בשורה משמעותית וחשובה לקריית עקרון, החל מחודש ספטמבר יחל לפעול ביישוב מוקד 106 מקומי אשר יופעל ע"י מחלקה חדשה שהוקמה במועצה לפני כחודשיים.

מוקד 106 יהיה זמין לתושבים בכל מקום ובכל שעה ומכל טלפון, נייד ונייח. המוקד הישן שעבד במיקור חוץ של חברת 'גלבוע' יסיים את פעילותו וייתן מענה רק בשעות הלילה המאוחרות.

ההחלטה של ראש המועצה, חובב צברי, ומנכ"ל המועצה, ניסן גז, להקמת מוקד מקומי התקבלה לאור אי שביעות הרצון מהמענה החיצוני, השאיפה לתת יחס אישי לכל תושב ותושבת וכן הרצון להנגיש ולייעל את השירות למען התושב. המוקד החדש יעבוד כל יום מהשעה 8:00 בבוקר ועד השעה 20:00 בערב, לאחר השעה 20:00 יינתן מענה על ידי מוקד חיצוני. לעבודה במוקד גויסו 3 נציגות שירות, בנות היישוב, שיתנו מענה היקפי לכל פנייה מקבלתה ועד סגירתה.

ראש המועצה, חובב צברי: "קריית עקרון נמצאת בתנופה! למען שיפור השירות לתושב ולצורך היערכות והכנת היישוב לצמיחתו, החלטנו להקים מוקד ביישוב, המוקד יישב פיזית במועצה ויתופעל ע"י צוות נהדר שגויס במיוחד לצורך כך, המוקד ייתן מענה מקיף לכל פנייה. ישר כוח לכל השותפים לדרך והמון בהצלחה! אנחנו כאן קודם כל למען התושבים!"

חיוג למוקד:

106 / 08-6300757