חזרת הקבלנים לעבודה ביישוב

22/10/2023 17:37

בהתאם להנחיית משרדי הממשלה: משרד הבינוי והשיכון, משרד האוצר ומשרד הכלכלה, נחדש את העבודות הקבלנים ביישוב.

המועצה התנתה את חידוש העבודות בעיר במספר דרישות, כאשר המרכזיות שבהן:

קבלנים לעבודות יזומות (ריבוד כבישים, תשתיות מים וכו')

• ניתן להעסיק רק עובדים זרים ו/או ישראלים בעליי תעודת זהות כחולה בלבד (אין אישור להעסקת עובדים פלשתינאים בכלל).
  • הקבלן מצהיר ומתחייב כי הוא לא מעסיק עובדים שאינם מורשים.
  • הקבלן מצהיר ומתחייב כי יוצב מטעמו מאבטח האחראי על האבטחה בכניסה לכל אתר בניה.
  • על הקבלן לוודא, כי הפועלים יגיעו לאתר ויצאו מהאתר על-ידי הסעה מאורגנת מטעמו. לא ניתן לעבור מאתר לאתר ללא אישור.
  • הקבלן מתחייב כי אתר יפונה במלואו בתום יום העבודה.

קבלנים שעוסקים בעבודות שגרתיות ביישוב (גינון, ניקיון)

• ניתן להעסיק רק עובדים זרים ו/או ישראלים בעלי תעודת זהות כחולה בלבד (אין אישור להעסקת עובדים פלשתינאים בכלל).
  • הקבלן מצהיר ומתחייב כי הוא לא מעסיק עובדים שאינם מורשים.
  • הקבלן יהיה צמוד לעובדיו בכל זמן עבודתם.

נציגי המועצה מלווים את העבודות לאורך כל היום.

קבלן שיחרוג מאחד התנאים שצוינו בפניו, פעילותו ביישוב תיעצר במידי והליך אישור הפעלתו ייבחן מחדש.

בעניין זה חשוב להדגיש, כי היישוב מאובטח 24/7 ע"י משטרה, שיטור מקומי, פיקוח ומתנדבים וכן כניסות היישוב נסגרות בלילה ומאובטחות ע"י המשמר הקהילתי של קריית עקרון.

אנו נמשיך בשגרת חיינו למרות המצב ובהתאם להנחיות פיקוד העורף ונמשיך לספק לתושבי קריית עקרון את השירותים החשובים תוך פיתוח היישוב גם בעת חירום.

לכל פנייה המוקד זמין לכם 24/7 במספר 106 או במספר 08-6300757 גם בוואטסאפ.

כחלק משיפור העברת מידע לציבור בזמן אמת, נפתחו קבוצות וואטסאפ להעברת הודעות חירום רשמיות של המועצה, מי שטרם הצטרף מוזמן להקליק על הלינק https://chat.whatsapp.com/CmJGUQGWacSKgOfXzhFTS0

לימים רגועים ושקטים!