ילדי הגנים בקריית עקרון חגגו עצמאות 74 למדינה

02/05/2022 12:36

ילדי הגנים של קריית עקרון חגגו בשירה וריקודים את יום ההולדת ה-74 של מדינת ישראל.

האירוע שהתקיים במגרש המשודרג והמקורה בכלנית היה חגיגה של ממש ליישוב. ראש המועצה, חובב צברי, הצטרף לריקודים ובירך: "אחרי שנתיים של קורונה סוף, סוף אפשר לצאת מהגנים ולחגוג את טקס יום העצמאות של גני הילדים"

הבוקר (שני 02/05) הגיעו כל ילדי הגנים בהסעה מיוחדת למגרש המקורה והמחודש ברחוב כלנית בקריית עקרון לחגיגת העצמאות ה-74 של מדינת ישראל. באירוע המסורתי שלא נערך בשנתיים האחרונות בגלל הקורונה השתתפו, ראש המועצה, חובב צברי, מחזיק תיק החינוך, משה לוי, מנכ"ל המועצה, ניסן גז, מנהלת אגף החינוך, אביבה וגנר, מנהלת מחלקת הגנים, מור דגן, מנהלי המועצה והצוותים החינוכיים.

אורחי כבוד מיוחדים היו הקשישים ממרכז היום לקשיש שהניפו דגלים ומחאו כפיים לילדי הגנים. ילדי הגנים שרו ורקדו משירי ארץ ישראל ביחד עם המפעילים ובסיום העניק כל גן פרח מיוחד שעיצב במתנה למדינה. חובב צברי ראש המועצה בירך את הילדים והצוותים החינוכיים ושר עימם בקול את "ארץ ישראל שלי"