מוקירים את מתנדבי קריית עקרון!

19/09/2022 16:19

אמש (יום ראשון), התקיים ערב מתנדבים ופעילים קהילתיים של המועצה המקומית קריית עקרון 2022.

בערב אשר צוין ברוב שמחה והדר בסינמה סיטי רחובות בהובלת האגף לשירותים חברתיים, התכנסו כל עובדי המועצה והמנהלים לומר תודה למתנדבי היישוב – תושבים ותושבות המשקיעים יומם וליל למען היישוב ללא כל תמורה.

הגיעו לברך, ראש המועצה, חובב צברי, סגן ראש המועצה ומחזיק התיק, אילן ירימי, מנכ"ל המועצה ניסן גז ועוד. כ-120 מתנדבים נכחו בערב המהנה וקיבלו שי, ופינוקים.

כוכי שלמה, מנהלת האגף לשירותים חברתיים: "תודה לכל אלו שכל השנה עסוקים בנתינה וחסד, בחיזוק האחר ואהבת חינם, באחריות חברתית ובאהבת הזולת. מתנדבי ופעיליי קהילת עקרון השזורים כשרשרת בפעילות הקהילתית הענפה. אתם העוגן והחוסן הקהילתי ומייצגים את כל הטוב שבמשפחה משפחתית, קהילתית ואיכותית"