המועצה המקומית קריית עקרון המועצה המקומית קריית עקרון

דף הבית / אגף החינוך / גני ילדים / תוכניות העשרה בגני הילדים ופעילויות קהילתיות

תוכניות העשרה בגני הילדים ופעילויות קהילתיות

תוכניות העשרה ופעילויות קהילתיות בגני הילדים
  • גנים מקדמי בריאות: בליווי נטורופטית, הרבליסטית קלינית ומומחית לסביבה ירוקה.
  • גנים מקדמי גנים ירוקים: בליווי מומחית לסביבה ירוקה בתחום "הקיימות בגנים ירוקים".
  • "מצעד הספרים" ע"ש סופר / סופרת – כל גן מקבל 10 ספרי קריאה נבחרים. בסוף שנה, ילדי הגן משתתפים בבחירות ארציות לספר המועדף ביותר עליהם.
  • ספריית היישוב: מתקיימות פעילויות לעידוד וטיפוח הקריאה ומפגשי סופר.
  • "ספריית פיג'מה": הענקת ספר קריאה לכל ילד בכל חודש לעידוד הקריאה, והצעות לפעילות משותפת עם ההורים.
  • סיפור ראש המועצה: ראש המועצה נכנס לספר סיפור בכל גני הילדים. זהו זמן איכות ייחודי לילדים ולראש המועצה.
  • תוכנית "גוגלה": לקידום מיומנויות הלמידה בחקר מתוקשב, התוכנית מופעלת בגן ובבית הילד.
  • תוכנית אור בגני הילדים: לקידום תחומי התפתחות לילדים מומלצים בגן.
  • מורשת ישראל: סדנאות בכל גני הילדים בשיתוף רב חב"ד לאורך השנה.
  • "מהגן לבית הספר": ביקור של כל ילדי גני חובה בבתי הספר היסודיים ביישוב כחלק מהמוכנות לבית הספר.
  • חינוך ל "בריאות השן": פיתוח המודעות לשמירה על בריאות הפה והשיניים בהנחיית שיננית ורופאת שיניים בשיתוף משרד הבריאות.
  • "קרן קרב": שתי תכניות בשבוע בכל גן הנקבעות בועדת היגוי.
  • ריתמוסיקה: שני מפגשים בשבוע בגני ט.ט.חובה ומפגש שבועי לגני חובה.
  • סל תרבות: 3-4 מופעים בתחומי תרבות שונים: אומנות, ספרות מוסיקה.
  • העשרה תורנית: רב בית הספר אוהל-מאיר מגיע לגני חמ"ד להעשרה בנושא: "פרשת השבוע".
  • ילדים אלרגנים: ליווי על ידי נטורופתית להתאמת תזונה מותאמת לילדים אלרגנים.
  • פעילות בין דורית: בשיתוף כיתת אזרחים ותיקים ומרכז יום לאזרח הותיק.
  • המרוץ לחלל: 4 גנים נבחרים מובילים תכנית לימודית על החלל השייכת לקרן רמון.
  • הייטק בגנים: גנים נבחרים מובילים תכנית למידה על טכנולוגיית המחר המותאמת לגן העתידי.
  • מרחב הוליסטי: היחיד מסוגו בארץ, המקדם פיתוח מיומנויות רגשיות וחברתיות אליו יגיעו הגנים לאורך השנה ויתנסו בפעילויות לפיתוח מיומנויות אלו.
  • זה"ב בגן: תכנית זהירות בדרכים הפועלת בגני החובה ומועברת ע"י מתנדבים אזרחים ותיקים.

הפעלת האתר נתמכת כספית ע"י מטה ישראל דיגיטלית, משרד הכלכלה

נבנה ע"י: כ.ג שירותי מחשוב