מנכ"ל החברה למתנ"סים ביקר בקריית עקרון

02/12/2021 14:30

טל בסכס, מנכ"ל החברה למתנ"סים, הגיע לביקור היכרות ראשון בקריית עקרון.

טל בסכס, מנכ"ל החברה למתנ"סים, שנכנס לתפקידו ביוני האחרון, הגיע לביקור היכרות ראשון עם המתנ"ס והמועצה. בביקור הציגו הרכזים והמנהלים ברשת המתנסים המקומית את שלל הפעילויות במרחב היישובי ולאחר מכן התקיימה פגישת היכרות עם מנהלי המחלקות והאגפים של הרשות שהציגו כל אחד בתורו את החזון שלהם לשיתופי הפעולה העתידיים בין החברה למתנ"סים ליישוב.

ראש המועצה, חובב צברי שיבח את עבודת המתנ"ס והוסיף כי שיתוף פעולה בין המועצה למתנ"ס הוא הכרחי: "הרשות והמתנ"ס אחד הם – אנחנו מגויסים ונמצאים כאן כדי לתת מענה לתושבים היקרים שלנו ביישוב, לתושב לא אכפת היכן מתחילה עבודת הרשות ומסתיימת עבודת המתנ"ס ולכן חשוב שנמשיך ונעבוד בשיתוף פעולה תמידי כפי שאנחנו עושים כיום בצורה מצוינת, ולראייה אירועי חנוכה בשבוע החולף" בנוסף בירך ראש המועצה את בסכס על תפקידו ואיחל לו הצלחה רבה בהמשך.