מנצלים את הימים החמים להמשך העבודות ביישוב

02/03/2023 12:17

אתמול סייר ראש המועצה, חובב צברי, יחד עם מנהל אגף התפעול והתשתיות, זיו פינקלשטיין, ברחבי היישוב במוקדים בהם מתבצעות עבודות ונמצאות לקראת סיום.

התחנה הראשונה הייתה האנדרטה החדשה לזכר הבנות והבנים של קריית עקרון, בצמוד לספרייה. האנדרטה תחנך לקראת יום הזיכרון המתקרב ותוקיר כבוד לזכרם של אלה שנפלו למעננו. בהמשך הסיור צפה ראש המועצה בהתקדמות העבודות בבית יהושוע שנמצאות גם הן לקראת סיום, זאת לאחר שהמקום עבר שיפוץ כולל וצביעה.

במסגרת הנגשת היישוב עוברים בימים אלה כל הפארקים והגינות הנגשה באמצעות שבילים מותאמים וכן התקנה של מתקנים חדשים. ראש המועצה הגיע לפארק הציפורים שנמצא בשיאן של העבודות האמורות להסתיים בכל היישוב כבר בחודש הקרוב ולחדש את הגינות במתקנים חדשים וחדישים.

ראש המועצה, חובב צברי: "המועצה ממשיכה בכל העבודות ברחבי היישוב למען כל התושבים, צעירים וותיקים. העבודות נמצאות בכל פינה, בכל שכונה ובכל רחוב. קריית עקרון מתחדשת ומחדשת וכבר בימים הקרובים נוכל לראות את פארק הנינג'ה הראשון ביישוב שנמצא לקראת סיום העבודות. ישר כוח לכל העוסקים במלאכה!"