מסיבת סוף הקיץ לילדים ובוגרים עם צרכים מיוחדים

29/08/2023 16:36

בזמן שכולם מתארגנים לשנת הלימודים, המשפחות לילדים ובוגרים עם צרכים מיוחדים בישוב נהנו ממסיבת סוף הקיץ במיוחד בשבילם!

מסיבה שהובילה קבוצת המנהיגות ההורים לילדים ובוגרים עם צרכים במיוחדים בישוב והוקמה על ידי האגף לשירותים חברתיים והמועצה בקריית עקרון והפכה למסורת קבועה.

המשפחות נהנו ממגוון דוכנים, עמדות פעילות ופעילות ספורטיבית במיוחד.

תודה להורים שלקחו חלק והשתתפו יחד עם הילדים בפעילות.

תודה מיוחדת לראש המועצה מר חובב צברי על התמיכה לאורך כל השנה בקבוצת המנהיגות ועידוד פיתוח שירותים, אירועי תרבות ופנאי למען אוכלוסיית הצרכים המיוחדים.

תודה לקבוצת המנהיגות ההורים שעושה ללות כימים למען הילדים והמשפחות תודה רבה לעובדים הסוציאליים מהאגף לשירותים מיוחדים יובל רובין ואביבה ישיטו אלמה על הליווי של קבוצת המנהיגות.

תודה רבה לספקים שעשו את הערב הזה מהנה יותר: לאדיר שלומי (אדיר הנדיר) על הפעלה שגרמה לילדים ולהורים להנות, לרפי דואני מפיצת פאזל על תרומת הפיצות לטובת האירוע ולמנחם הפקת אירועים – סוויט פופ – SWEET POP.