מסכמים את 2021 ומתכננים את 2022

02/12/2021 14:21

מנהלי המועצה סיכמו שנה

לקראת סוף שנת 2021 קיים ראש המועצה מפגש עם המנהלים עם הפנים ל-2022. בצל החזרה לשגרה לאחר שנה של סגרים וקורונה סיכמו מנהלי המחלקות והאגפים בקריית עקרון את שנת העבודה 2021 והציגו כל אחד בתורו את התכניות והחזון שלהם לשנת 2022.

כמידי שנה כינס ראש המועצה, חובב צברי, יחד עם חברי ההנהלה את מנהלי המחלקות והאגפים ליום הצגה של תכניות העבודה. התכניות רובן ככולן כוללות את חזון ראש המועצה בנוגע לתכניות הפיתוח והתרחבות היישוב עם התקדמות ההתחדשות העירונית בשכונות הוותיקות והקמתה של השכונה החדשה וכן בית הספר התיכון החדש.

בסיום הישיבה בירך ראש המועצה את המנהלים על עבודתם: "יש לנו צוות עובדים מסור, מקצועי ומצוין המוביל את כל תהליכי הפיתוח, ההתחדשות והקמה ביישובנו. ישר כוח לכל העוסקים במלאכה! קריית עקרון זה הבית של כולנו – הבית שלנו נמצא במסלול הנכון!"