מציינים את יום המורה במועצה

23/11/2021 16:15

היום (שלישי) ציינו ברחבי היישוב את יום המורה.

אגף החינוך, בהובלת אביבה וגנר, הפתיעו את צוותי ההוראה הפועלים ביישוב בהפתעה מיוחדת לכבוד יום מיוחד זה.

מועצה מקומית קריית עקרון חרטה על דגלה את נושא החינוך, חשיבותו וההשקעה בו. לא לשווא ממשיכה להוביל המועצה שנה מידי שנה בדירוג החינוך הארצי. לכן הבוקר, ביום המורה הבינלאומי התגייסה המועצה בהובלת אגף החינוך ליום הוקרה וחגיגה לצוותי ההוראה והצוותים החינוכיים ביישוב.

ראש המועצה, חובב צברי, הודה לצוותים: " גאה בצוותים החינוכיים ביישובינו! כולנו מוקירים ומעריכים אתכם! תבורכו.."

גם מנהלת אגף החינוך, אביבה וגנר בירכה את הצוותים: "אני רוצה לברך את צוותי ההוראה, בשמי ובשם כל אגף החינוך, יש בנו הערכה רבה לעשייה החינוכית המקצועית והערכית שלכם ושלכן העשייה שלכם רואה את הילדים ואת טובתם. הערכה זו מגיעה מתוך היכרות עם ההשקעה הרבה שלכם והבנה כי אתם אלה שמגדלים את דור העתיד של ישראל"