מקדמים את נושא ההתחדשות העירונית במרכז היישוב הוותיק

06/03/2023 11:32

המועצה המקומית קריית עקרון מקדמת ומתכננת את ההתחדשות העירונית במרכז היישוב הוותיק, זאת במקביל להקמתה של השכונה החדשה ולהסכם הגג.

אולם המשרד להגנת הסביבה, התנגד לתכניות בלב היישוב בטענות בגלל תחום הרעש של המטוסים החגים מעל היישוב. לאור ההתנגדויות של המשרד, נפגשו ראש המועצה, חובב צברי, מנכ"ל המועצה, ניסן גז, מהנדסת המועצה, לריסה וקסלר וגזבר המועצה, אלון גרינברג עם השרה לאיכות הסביבה, עידית סילמן.

הפגישה הייתה מאוד חיובית והשרה הסכימה כי ההתחדשות העירונית ברחבי היישוב הוותיק בקריית עקרון הכרחית וכן הנחתה את מנכ"ל המשרד ואת צוותה לקדם את התוכניות בהקדם.

ראש המועצה, חובב צברי: "שום דבר לא יעצור את ההתפתחות והצמיחה של קריית עקרון! אני רוצה להודות לשרה, עידית סילמן, על הדלת הפתוחה והאוזן הקשבת וההבנה כי עתיד היישוב שלנו וההתפתחות של היישוב שלנו תלויים לא רק בהשקעה בשכונה החדשה אלא קודם כל ולפני הכל בהשקעה ביישוב הוותיק, אני נרגש לקראת המשך שיתופי הפעולה מול המשרד"