מקדמים את תכניות הבנייה בקריית עקרון

28/06/2022 07:00

היום קיים ראש המועצה, חובב צברי פגישה עם שלומי הייזלר יו"ר הוותמ"ל. בפגישה הועלו סוגיות חיבור השכונה החדשה, הנמצאת בתכנון, לכביש 40 והתקבל גיבוי לנושא זה, זאת בנוסף לגיבוי של שרת התחבורה מרב מיכאלי בנושא.

כמו כן, נדון הצורך הדחוף להקמת ועדה לתכנון ובנייה ביישוב. יו"ר הוותמ"ל ביקש לבדוק נושא זה מול משרד הפנים ומנהל התכנון.

ראש המועצה הציג בפניי יו"ר הוותמ"ל את חשיבות קידום התכנית להתחדשות עירונית במרכז היישוב והתקבלה תמיכה מהוותמ"ל, זאת למרות עמדת המשרד להגנת הסביבה בנושא. הפגישה התקיימה ברוח טובה והתקבלו מענים לכל הסוגיות שהועלו מצד ראש המועצה.

ראש המועצה, חובב צברי: "קריית עקרון נמצאת רגע לפני תנופת בנייה אדירה! אנו לוקחים בחשבון כי הדרך תהיה רצופת קשיים ואתגרים אך את כולם נצלח ונצמיח את היישוב ונבנה למען ילדינו!"