מתחדשים ומשתפים – ערב שיתוף ציבור נוסף יצא לדרך!

11/07/2022 07:08

המועצה ממשיכה להתקדם אל עבר התחדשות עירונית ותנופת בנייה ביישוב.

בערב שיתוף ציבור שהתקיים הערב במתנ"ס, נפגשו תושבי שני המתחמים המיועדים להתחדשות עירונית עם הצוות המלווה ונציגי המועצה וקיבלו מידע בנוגע להתקדמות התהליך וזכויותיהם. לקחו חלק ראש המועצה, מר חובב צברי, מנכ"ל המועצה, ניסן גז ומהנדסת המועצה, לריסה וקסלר.

במהלך הערב קיבלו התושבים עדכון בדבר תכנון הפרויקט וכן ההתקדמות מול הרשויות בנושא. זהו ערב נוסף במסגרת ערבי שיתוף הציבור הנערכים אחת לחצי שנה במועצה בנושא התכנית שאמורה לשנות משמעותית את פני מרכז היישוב הוותיק ולשדרג משמעותית את חיי התושבים החיים במתחמים ובסביבה.

ראש המועצה בירך את המשתתפים: "שמחתי לראות תושבים מתעניינים שהגיעו, שאלו שאלות והיו פתוחים לקבלת המידע הנתון. אני רואה חשיבות רבה בשיתוף הציבור בתהליכים הנעשים לטובתו ולמענו. עם יישום הפרויקט תשתפר משמעותית איכות חיי התושבים במבנים הקיימים והיישוב כולו יצמח ביחד עם קידום כלל התכניות העומדות בפתח"