נסיעה טובה לתלמידי קריית עקרון

04/09/2018 18:12

תלמידי בתי הספר העל יסודיים, תושבי קריית עקרון הצטיידו בכרטיס נסיעה חכם, את הכרטיס ניתן לטעון דרך אפליקציה בסמרטפון בצורה מהירה קלה וידידותית למשתמש ולסביבה.

החל מהשנה, ייהנו תלמיד קריית עקרון הלומדים בבתי ספר על יסודיים מחוץ ליישוב בכרטיס נסיעה חכם ,רב קו. את הכרטיס קיבלו התלמידים באגף החינוך והם יכולים לטעון אותו באופן עצמאי דרך אפליקציה בסמרטפון. כרטיס הרב קו נותן להם מענה לנסיעה בתחבורה ציבורית לבתי הספר וחזרה, הכרטיס החכם הינו תחליף מצוין לכרטיסיות הנייר הישנות איתן היו תקלות. הכניסה לעולם הכרטיס בחכם הינה יוזמה מבורכת של משרד התחבורה ומועצה קריית עקרון אימצה בשמחה.
ראש המועצה חובב צברי מסר בתגובה: "זוהי בהחלט יוזמה מבורכת של משרד התחבורה מאחר ומדובר בהקלה משמעותית לתלמידים ולהורים, אני מאחל לכל תלמידינו ותלמידותינו, נסיעה בטוחה ושנת לימודים מוצלחת ,זכרו אין תקרת זכוכית עלו והצליחו ,מאמין בכם."