נפתח האולם והמרכז הקהילתי החדש ביישוב!

27/12/2022 14:07

חגיגה של תרבות, פנאי ורוח ספורטיבית אמש (יום שני) התקיימה החניכה של אולם הספורט והמרכז הקהילתי החדש ביישוב.

המרכז שיהווה זרוע נוספת של מתנ"ס שבשבט ייתן מענה גם לבתי הספר כאולם ספורט ויהיה בית קהילה של הורים וילדים, צעירים ומבוגרים וכל תושבי היישוב.

הפרויקט בהובלת אגף ההנדסה במועצה ושיתוף מפעל הפיס מביא נתבך משמעותי ליישוב הוותיק ולשכונה החדשה שתקום בסמוך. אבן דרך נוספת בחיבור בין הוותיק לחדש.

ראש המועצה, חובב צברי: "זהו אירוע מרגש ומשמח! האולם הזה יהווה בית חם להורים וילדים, מבוגרים וצעירים ויתן מענה כולל לכל תושבת ותושבת. אנו נמצאים ערב חתימה על הסכם הגג של קריית עקרון, היישוב שלנו עומד לעבור התרחבות משמעותית שתשפיע ותשדרג גם את היישוב הוותיק, קריית עקרון מתחדשת ומחדשת!"

במהלך הערב הופיעה המקהלה היישובית יחד עם להקת רקדניות הלומדות במסגרת החוגים של שבשבט ולסיום התקיים מופע קרקס BOMBA שגם מפעילים חוגים ביישוב.