ערב מרגש עם הסופרת איריס אליה כהן

06/12/2016 23:15

ערב מרגש במיוחד (04.12.2016) התקיים בספריית קריית עקרון עם הסופרת והמשוררת איריס אליה כהן כלת פרס ראש הממשלה לספרות 2015.

איריס הציגה בעקבות ספריה "מכתוב", "דושינקא נשמה" ו "גלבי" העוסק בפרשת הילדים החטופים מתימן, את הטרגדיות האנושיות בסיפורי העלייה של עדות ישראל, אשכנזים ומזרחים, ילדי תימן החטופים וניצולי השואה.

על הערב ניצחה ביד רמה מנהלת הספרייה שוש פרא, כמו כן בערב זה לקחו חלק גם ראש המועצה חובב צברי ובת החן גזאל – מחזיקת תיק התרבות וקידום האישה

ראש המועצה לוקח חלק בטיפול בנושא ילדי תימן החטופים בדיונים בכנסת יחד עם חברת הכנסת נורית קורן ושותפים נוספים.

משתפים אתכם בפוסט מרגש מפי הסופרת איריס אליה כהן:

"לעתים נדירות, ואולי מעולם, לא זכיתי למפגן כזה של אמון ואהבה, כפי שהיה לנו, לגבריאל המלאך השומר שלי ולי, אמש בספרייה של קריית עקרון.

120 איש מילאו את האולם עד אפס מקום, אנשים אחזו את ספריי בידיהם (והצטערו שלא הבאתי ספרים למכירה) ובסוף המופע באו והאירו והעירו, והתווכחו איתי על הסוף של ׳גלבי׳.

אושר נפרץ קוראים לזה, ליבי מלא בהכרת תודה על החסד הזה, שאין לו שיעור.

תודה למנהלת הספרייה שוש פרא שאחראית לכל הפלא הזה, ולכל הצוות הנפלא שאיתה.

גם לראש המועצה שכיבד אותנו בנוכחותו ובדברים מרגשים שאמר בסיום הערב.

תודה ואהבת ליבי"