פברואר יוצא מן הכלל בקריית עקרון!

07/02/2023 17:34

במסגרת פעילות 'חודש פברואר יוצא מן הכלל' שיתפה תושבת היישוב, מזל פוגל, את ילדי בתי הספר בסיפורה האישי כאימא לילד עם צרכים מיוחדים. מזל שיתפה בקשיים והשמחות, השינוי בחיים, הקשר המיוחד שנבנה והחשיבות בהכלה והבנה של האחר והשונה. בשיח החשוב עם הילדים מזל ראתה חשיבות רבה בהעברת המסר "ואהבת לרעך כמוך" גם אם הוא לא כמוך.

מזל שותפה פעילה בקבוצת מנהיגות הורית לילדים עם צרכים מיוחדים ביישוב בהובלת האגף לשירותים חברתיים. קבוצת הורים המובילים יחד שינוי קהילתי וחברתי עם ערכים של קבלת השונה, סובלנות ופיתוח מודעות ושירותים מותאמים ומגוונים.

בנוסף, ליאה הניג, בת ה-19 החליפה את ראש המועצה, חובב צברי, בעבודתו "להיות ראש(ת) עיר ליום אחד!", במסגרת היום, ליאה אישרה הזמנות מול הרכש וסיפרה כיצד מתרגשת לקראת התגייסותה לצבא.

ראש המועצה חובב צברי: "פברואר יוצא מן הכלל הוא חודש מיוחד לאנשים מיוחדים שהמסר שלו אחד – כולנו שווים! ליאה הנהדרת מתרגשת לקראת הגיוס לצבא וחולמת להיות מש"קית ת"ש, השמיים הם לא הגבול! נאחל לה בהצלחה רבה! בהזדמנות זו אני מזמין אתכם תושבים יקרים להגיע ולקחת חלק באירועי החודש"