פותחים את שנת הלימודים תשפ"ד

31/08/2023 10:36

איגרת להורים לפתיחת שנה

תלמידים, הורים, צוותי חינוך, אגף חינוך, מנהלות, מחנכות, גננות, עובדי מנהלה וסייעות. הנה תם לו החופש הגדול והגיע לסיומו וביום שישי הקרוב, 1/9, נפתח את שנת הלימודים החדשה.

המועצה נערכה לפתיחת השנה לאורך חודשי הקיץ, זאת בהכנה של הצוותים, שיפוץ מוסדות החינוך: בתי ספר וגנים.

השנה זכה היישוב בפרס החינוך המחוזי בתור רשות מצטיינת בחינוך ואנו גאים על כך. הזכייה הגיעה לאחר שמשרד החינוך העריך את ההשקעה העצומה בתחום החינוך הפורמלי והבלתי פורמלי לצד דגש על קהילתיות, המאפיינת אותנו. לצד פיתוח תכניות למצוינות אישית ומצוינות ערכית מהגיל הרך ועד הגיל השלישי.

אנו מאחלים לכם, הורים וילדים שנה מוצלחת, פורייה, שקטה ורגועה. שנה של הצלחות והישגים, שנה של קהילה וערכים. המועצה בהובלת אגף החינוך תמשיך להשקיע, להוביל ולהיות חוד החנית בכל תחום החינוך והמענה לילדי היישוב.

אנחנו כאן לצד הצוותים החינוכיים קשובים לכם לכל פנייה ובכל נושא.

קריית עקרון – טובה לנו, טובה לחינוך!