קריית עקרון חונכת נקודת הזנקה של מד"א

07/03/2020 20:28

ביום רביעי 04.03.2020 ובטקס מרשים נחנכה בישוב נקודת הזנקה של מגן דוד אדום.

בטקס נכחו: מנהל מרחב איילון מד"א תמ"ג אפי בר, רב הישוב יוסף בן דוד, מנכ"לית המועצה עו"ד רינת דנון, חברי המועצה, יו"ר הנהלת המתנ"ס נועם אהרון, סגני מנהל מרחב מד"א מג"מ זיו קלינברט וסג"מ משה ענבל, מנהל תחנת מד"א רחובות גיא בובליל, אחראי מתנדבים מרחבי רמי מאושר, קצין שיטור וקהילה רפ"ק ינון בנימין, מתנדבים, תושבים ואורחים.

נקודת ההזנקה מוקמה במתחם בית הספר "בן צבי" ותאפשר מענה ושירות רפואי זמין ומהיר עבור תושבי הישוב.

ראש המועצה חובב צברי: "קריית עקרון חרטה על דגלה את השירות לתושב. הקמת נקודת ההזנקה הינה תוצאה של שיתוף פעולה מצוין בין המועצה המקומית למגן דוד אדום. נקודת ההזנקה, תהווה בסיס לפעילות התנדבותית ותרומה לקהילת קריית עקרון. ברצוני להודות למנהל המרחב תמ"ג אפי בר על שיתוף פעולה בהקמת נקודת ההזנקה. ברצוני להודות, למנכ"לית המועצה רינת דנון על הובלת תהליך העבודה ועד להקמת הנקודה. הערכתי הרבה למנהל הפיקוח ואיכות הסביבה שרון לוי, שהוציא את התוכנית לפועל במקצועיות ובמסירות. יישר כוח למערך המתנדבים וכמובן לתושבים היקרים שלנו. התברכנו בקהילה משפחתית איכותית."