קריית עקרון מנציחה את זכרה של פז בן צור ז"ל!

26/10/2022 19:17

הבוקר (26/10) בטקס מרגש נחנכה 'כיתת פז', פרגולה בכניסה לבית הספר 'אוהל מאיר' לזכרה ולהנצחתה של פז בן צור ז"ל, אשר למדה בבית הספר בילדותה.

פז, נפטרה בטרם עת בגיל 24 והותירה אחריה הורים ואחים כואבים והמון ערכים ורוח שהמשפחה רצתה להעביר הלאה. הוריה של פז, נפתלי ואילנה בן צור ביקשו לעצב כיתה ברוחה של פז בבית הספר. בחודשי הקיץ החל אביה של פז להכין ולעבוד בעצמו על פרגולה בכניסה לבית הספר שתהווה כיתה פתוחה, פינת צל מלאת אור ומסרים חיוביים. המועצה ובית הספר התגייסו וליוו את המשפחה.

בטקס מרגש בהשתתפות ראש המועצה, חובב צברי, בני המשפחה, חברי מועצה, מנהלת בית הספר ומנהלת אגף החינוך ובהשתתפות של בנות כיתה ו' שהופיעו במהלך הטקס, נחנכה 'כיתת פז' וכעת כולם יוכלו לקחת חלק בסיפורה של פז שהותירה אחריה הרבה אהבה, ערכיות ורוח נעורים נצחית.