קריית עקרון קריה יפה ומובילה

14/12/2017 08:38

בחודש האחרון הצטיינה קריית עקרון בתחרויות רבות.

לפני כחודש זכתה קריית עקרון בחמישה כוכבי יופי בתחרות "קריה יפה ומקיימת", השבוע שוב הוזמנה לקבל חמישה כוכבי יופי לאור הצטיינותה בתחרות "המקלט והמיגון במרחב האזרחי" ועוד זכתה בשלושה כוכבי יופי בתחרות "שיח מקוון בחירום"

מנהלי מועצת קריית עקרון זכו לשבחים והוקרה רבה במגוון הטקסים בתחרויות השונות. הזכיות הרבות הינן פרי של עמל רב, השקעה והתמדה של עובדי המועצה בחודשים האחרונים.

אין ספק כי הזכייה בתחרויות השונות מקדמת את היישוב קריית עקרון, מעידה על פיתוחו ומחזקת את חוסנו בשגרה ובחירום.

ראש המועצה חובב צברי מסר בתגובה: "זהו בהחלט כבוד גדול לייצג את קריית עקרון ותושביה בטקסים, לקבל את התעודות השונות, זוהי בהחלט גאווה גדולה לבן קריית עקרון שנולד וצמח בה לראות את היישוב שלנו שובר שיאים של הצלחה כל פעם חדש, אכן יש לנו קהילה משפחתית ואיכותית"