שיפוצי קיץ במועצה – מתחדשים ומחדשים למען התושב!

30/08/2022 17:06

עם היציאה לחופש הגדול החלה המועצה בעבודות שיפוץ, תחזוקה וחידוש ברחבי היישוב ובפרט במוסדות החינוך.

השבוע, רגע לפני ה-1 בספטמבר, יצא ראש המועצה, חובב צברי ביחד עם מנהלי המועצה לסיור בכל המוקדים בהם בוצעו העבודות: "עמדנו בלוח זמנים צפוף בהצלחה, תודה לעובדים שלקחו חלק ועבדו לילות כימים כדי ששנת הלימודים תפתח עם מוסדות חינוך המוכנים לקליטת ילדיי היישוב, נקיים, מסודרים ומשופצים!"

מידי שנה עם היציאה לחופשת הקיץ, יוצאת המועצה במסע שיפוצים, התאמות, ניקיון וחידוש ברחבי היישוב כולו ובדגש על מוסדות החינוך. השנה לצד עבודות השיפוץ הרבות המועצה עסקה גם בעבודות בינוי בהן, הקמת גני ילדים חדשים, הקמת המרכז לגיל הרך, שיפוץ רחבת המועצה, ניקיון, שדרוג וחידוש המתקנים בגינות הציבוריות וכן התקנת ריהוט רחוב חדש.

המועצה השקיעה 1.35 מיליון ₪ בכלל העבודות ובראשן שדרוג, צביעה ושיפוץ נרחב בבתי הספר. בבית הספר בן צבי למשל הוחלפו ושופצו השירותים במבנה האומנויות ובבית הספר אוהל מאיר הוחלף הדשא הסינטטי ושופץ באופן נרחב המקלט שהוצף בחורף האחרון.

בנוסף, בימים אלה מבוצעות עבודות בינוי ברחבי היישוב, כמו בניית שני גני ילדים ברחוב הגפן, סיום עבודות ההתאמה באולם הספורט החדש שאמור להיפתח בחודש הקרוב, סיום עבודות הבינוי במרכז לגיל הרך, הקמת גן חדש ביישוב, 'גן לבונה' ועוד…

ראש המועצה, חובב צברי: "ישר כוח לעובדי ההנדסה והתשתיות שעבדו לילות כימים כדי שב-1 בספטמבר יוכלו ילדיי היישוב להגיע למוסדות חינוך משופצים, נקיים ומותאמים. זהו יום חג, אחרי שנתיים של קורונה לפתוח את שנת הלימודים ולחזור לשגרה, בהצלחה רבה לכל הילדים הנהדרים שלנו ולצוותי החינוך!"