שר החוץ, אלי כהן נפגש עם ראש המועצה

22/05/2023 17:48

שר החוץ, אלי כהן נפגש עם ראש המועצה, חובב צברי: "פגישה מדהימה! תודה לשר החוץ על ההיענות לקדם את קריית עקרון קדימה!"

קריית עקרון יישוב בתנופה גם בזירה הבינלאומית!

ראש המועצה, חובב צברי, נפגש הערב עם שר החוץ, אלי כהן, בלשכת השר בירושלים.

השר אירח את ראש המועצה אירוח חם ולבבי וסיכם עימו להכניס את מועצת קריית עקרון תחת הנהגתו של ראש המועצה לשלושה פרויקטים של המשרד.

1. חיבור לעיר תאומה – תוך 3 חודשים התחייב השר להגיש לראש המועצה הצעה לחתימה על ברית ערים תאומות עם עיר ברחבי העולם בעלת קהילה יהודית גדולה.
  2. חיבור קריית עקרון לפרויקט שגרירים צעירים של משרד החוץ בו ילמדו קבוצת נוער להיות השגרירים של המחר.
  3. השתתפות המועצה בפרויקט משלחות נוער שמקדם משרד החוץ.

ראש המועצה, חובב צברי: "שר החוץ אלי כהן, שר בעל עשייה מרשימה חבר וידיד. זה כבוד גדול לי ולקריית עקרון! אני מודה לשר על קבלת פנים יוצאת מגדר הרגיל ועל הנכונות להציב את קריית עקרון כרשות מובילה בפרויקטים של משרד החוץ. אין לי ספק שחתימה על ברית ערים תאומות וכניסה ל 2 תוכניות הדגל של משרד החוץ יעשירו את החינוך בקריית עקרון ויעניקו לבני הנוער שלנו אופק חדש!"