תכנית עבודה מקושרת תקציב לשנת 2023

18/10/2022 20:34

הבוקר הוצג תקציב המועצה ותכנית העבודה מקושרת תקציב לשנת 2023 בפני ראש המועצה וחברי ההנהלה.

ניסן גז, מנכ"ל המועצה, הוביל מהלך של כתיבת תכנית עבודה מקושרת תקציב כשכל פרויקט מתוכנן מראש ברמת דיוק של תאריכים כבר שנה קדימה.

בתכנית שהוצגה בפני ראש המועצה, חובב צברי, וחברי ההנהלה – מייזמים חדשים ופרויקטים רבים המקדמים את היישוב ובהם פארקים וגינות ציבוריות חדשות, תכניות חינוך מובילות, תכנון השכונה החדשה וההתחדשות העירונית ועוד…

התקציב לשנת 2023 צפוי לעמוד על 100,717,000 שקלים.

ראש המועצה בירך את המנהלים על עבודתם: "אני גאה בכם שעמדתם בלוח הזמנים והעמדתם תכנית פנומנלית לשנת 2023, קריית עקרון נמצאת בשלבים מתקדמים של פיתוח והתקדמות בכל התחומים; חינוך, בינוי, תשתיות, תרבות ופנאי. נמשיך לעשות את המירב והמיטב למען תושבינו, אנו עם הפנים לאישור התקציב כבר בסוף החודש"