תמיד מוכנים לכל תרחיש חירום!

05/07/2022 18:45

לאחר היערכות של שלושה חודשים, תרגול והכנות יצא הבוקר אימון חד יומי של פקע"ר לתרחיש חירום ברחבי היישוב.

ראש המועצה, חובב צברי, מנכ"ל המועצה, ניסן גז, מנהלי מכלולי החירום, ונציגים מהמשטרה, ממד"א, מתאגיד המים, משרד הבריאות וכיבוי אש לקחו חלק בתרגיל.

במסגרת תרגיל החירום הוצגו בפני מנהלי המכלולים תרחישי חירום כמו התמודדות עם טילים או אירוע חומרים מסוכנים.

תרגילים מסוג זה נעשים מעת לעת ברחבי היישוב ובשיתוף פיקוד העורף על מנת להכין בצורה מיטבית את כל המעורבים למצבי קיצון.

ראש המועצה, חובב צברי, סיכם את התרגיל המוצלח בתודות לכל המשתתפים: "אני שמח לראות כי בכל תרגול אנו משתפרים ומשפרים, המטרה של ימים מסוג זה היא קודם כל ללמוד לקחים על מנת שנגיע, במידה ונצטרך, לתרחישי החירום האמיתיים, מוכנים, בטוחים ויעילים וזאת קודם כל למען תושבינו! יישר כוח לכל המנהלים אשר הוכיחו יכולת מקצועית טובה מאוד בטיפול באירועי חירום על מנת להציל חיים ולטפל בצורה נאותה בתושבי היישוב!"