ריכוז המידע, העדכונים והשירותים הרלוונטיים לאור התפשטות נגיף הקורונה

19/03/2020 11:58

תושבות ותושבים יקרים, ריכזנו עבורכם את כל המידע, העדכונים והשירותים הרלוונטיים לאור התפשטות נגיף הקורונה.

כלל הדיווחים לגבי נגיף הקורונה – בקישור הבא מופיעים באתר המועצה כלל הדיווחים לגבי נגיף הקורונה ודרכי ההתמודדות (מתעדכן באופן תדיר): קריית עקרון דיווחי קורונה

פרטים חשובים לשימושכם:

אתר המועצה המקומית:
www.kiryat-ekron.muni.il

מוקד:
מטלפון נייח: 108
או ממכשיר סלולרי בטלפון: 08-6543517

קו חם לתמיכה המופעל על ידי עובדים סוציאליים, לייעוץ וסיוע טלפוני בהתמודדות עם משבר הקורונה
בימים א-ה בין השעות 8:00-16:00 בטלפון: 08-9411980 בשלוחה 6.
מעבר לשעות האלה, ניתן מענה באמצעות מוקד 108 מעובדים סוציאליים כוננים.

פיקוד העורף בשיתוף מטה ההסברה הלאומי השיק השבוע פורטל חירום לאומי עבור אזרחי מדינת ישראל בשפות עברית, ערבית ורוסית. הפורטל מרכז עבור תושבי המדינה את המידע וההנחיות המתעדכנות של משרדי הממשלה וכללי ההתמודדות השונים עם התפשטות נגיף הקורונה.

בנוסף, פיקוד העורף פתח גם מוקד טלפוני במספר 104 שבאמצעותו ניתן לקבל מענה בנוגע להנחיות ההתנהלות הנדרשות ומידע בנושא התגוננות מהתפשטות הנגיף.

קישור לפורטל: www.info.oref.org.il

הנחיות מפורטות ועדכניות של משרד הבריאות או במוקד הבריאות 5400*, או במוקדי קופות החולים‪.‬

עדכוני מידע שוטפים באתר המועצה וכן בעמוד הפייסבוק

שירותים לתושבים:

מוקדי קבלת הקהל סגורים – שירותי המועצה זמינים באמצעות אתר המועצה או באמצעות מענה טלפוני במזכירויות האגפים.

מערכת החינוך וסיוע להורים – בהתאם להנחיות הממשלה, מוסדות חינוך לרבות גני הילדים, הפעוטונים, מעונות היום והחינוך המיוחד סגורים.

לשימוש ההורים – משרד החינוך העלה לאוויר מערכת שידורים מקוונים ללמידה מרחוק לכל שכבות הגיל ובתחומי דעת שונים במרחב הפדגוגי‪:‬

1. מערכת שידורים מרכזית: אולפנים בעברית
  2. פורטל מוסדות חינוך

מתנדבים לסיוע לתושבים

1. תושב/ת הנמצא/ת בבידוד או זקוק/ה לסיוע, יש למלא פרטים בטופס סיוע לתושבים
  2. תושב/ת המעוניין/ת להצטרף לקבוצת המתנדבים, יש למלא פרטים בטופס מתנדבים למען תושבים

סניף הדואר בקריית עקרון

בשלב זה סניף הדואר יהיה פתוח בימים א-ה החל מהשעה 8:00 בבוקר ועד השעה 11:00 ועד להודעה חדשה. ניתן להתעדכן במוקד דואר ישראל בטלפון 171 או באתר דואר ישראל.

חנויות מסחר

בשלב זה חנויות מסחר שאינן חיוניות כהגדרתן בצו (כגון חנויות מזון, תרופות וטואלטיקה), חייבות להיסגר.

מרפאות ובתי המרקחת

ממשיכים לתת שירות לתושבים, שעות פתיחה ועדכונים נוספים ניתן לקבל בערוצי המידע של המרפאות השונות.

בריאות איתנה לכולם
בתקווה לימים טובים יותר.