35 פרויקטים בשבוע המעשים הטובים בקריית עקרון

04/04/2022 14:34

שבוע המעשים הטובים שהתקיים בקריית עקרון בין ה-27/03-31/03 נחל הצלחה!

35 פרויקטים ומיזמים קהילתיים התקיימו השנה בשבוע זה ובהם לקחו חלק תושבי היישוב, עובדי המועצה והמתנ"ס, ילדי היישוב והמתנדבים. ראש המועצה, חובב צברי בירך: "אני מברך על הפרויקטים המדהימים של נתינה לקהילה – חינוך תרבות וספורט בונים קהילה, ולנו יש קהילה משפחתית איכותית!"

כמידי שנה הושק גם השנה שבוע המעשים הטובים בחודש מרץ. שבוע המעשים הטובים היה ידוע לאורך השנים כ"יום המעשים הטובים" אולם עקב היוזמות הרבות המתווספות מידי שנה ליום זה, הוארך לשבוע של פעילות ועשייה. מדובר ביום שיזמה עמותת 'רוח טובה' לפני כ-15 שנה בישראל והפך לאורך השנים ליום גלובלי המאחד יותר מ-100 מדינות בעשייה למען הזולת והסביבה.

מיליוני אנשים ואלפי ארגונים ברחבי העולם מעורבים ביום הזה ויוצרים שינוי חיובי בסביבתם כאשר המסר העיקרי ביום זה הוא שמעשה טוב יכול להיות כל דבר.

קריית עקרון מציינת מידי שנה את היום בשבוע של עשייה ברחבי היישוב למען הקהילה, תושבים למען תושבים. בשנה שעברה התקיימו 19 פרויקטים ביישוב במהלך שבוע זה והשנה התקיימו 35 פרויקטים שונים בהם לקחו חלק תושבי היישוב, עובדי המועצה והמתנ"ס, ילדי היישוב הלומדים במוסדות החינוך והמתנדבים.

את הפרויקט במועצה הובילה פרח דנקו, מנהלת תחום קהילה במתנ"ס: "תודה רבה ל'רוח טובה' ובפרט להילה לוי המנהלת האזורית על הליווי הצמוד. זו הוכחה ששיתופי פעולה מייצרים עשייה משמעותית ואיכותית יותר!"

ראש המועצה חובב צברי בירך על העשייה וביקר במגוון הפרויקטים במהלך השבוע: "מרגש מאוד לראות את הקהילה שלנו מאוחדת ומתאחדת תמיד אחד למען השני – ישר כח לכל המשתתפים והשותפים לשבוע זה. יש לנו בקריית עקרון קהילה משפחתית איכותית!"

בין הפרויקטים השונים שהתקיימו בשבוע זה: סריגה למען קהילת מופ"ת, חלוקת עוגות לניצולי שואה, צביעה של גדרות, הפנינג שכולו טוב, ניידת תרומות דם שפעלה ביישוב, טיפוח הגינות במרחב הציבורי, פעילויות מיחזור ועוד…