ביקור של השרה להגנת הסביבה עידית סילמן

24/07/2024 17:02

השרה להגנת הסביבה, עידית סילמן, הגיעה היום (יום רביעי) לפגישת עבודה עם ראש המועצה המקומית קריית עקרון, אילן ירימי.

בין הנושאים שעלו לקידום מול המשרד, עלה נושא הדגל שמקדם ראש המועצה – פרויקט ההתחדשות העירונית בלב היישוב הוותיק. נציגי המשרד התנגדו בעבר לתכניות בטענות שונות בנושא תחום הרעש של המטוסים החגים מעל היישוב.

בפגישה המוצלחת השרה הביעה את תמיכתה בתכנית וחיזקה את מדיניות ראש המועצה לקידום ההתחדשות "מסוכן יותר להשאיר את המבנים הישנים במתחמים המיועדים" השרה ביקשה מחברי משרדה לקדם את הנושא.

ראש המועצה, אילן ירימי: "הגענו לעבוד! לא ייתכן שבמשך עשור יחזירו אותנו כל פעם לדיון סביב נושא רעש המטוסים. גדלתי בקריית עקרון לצד הרעש, היישוב חייב להמשיך ולהתפתח לצד הבנייה החדשה אני לא מוכן לוותר על ההתחדשות בשכונות הוותיקות. אני מודה לשרה על הנכונות לסייע"