רכז תחום, תכניות נכסים ותנועה

היקף משרה: 100%
כפיפות: מהנדסת המועצה

תיאור תפקיד:

1. ריכוז וטיפול בנושאים תנועתיים ותחבורתיים, לרבות ניהול מערך ועדות תחבורה ורשות התמרור.
  2. ריכוז וטיפול בנושא כתובות ושמות הרחובות, לרבות ניהול מערך ישיבות ועדת השמות וקשר עם הלשכה לסטטיסטיקה ומשרד הפנים.
  3. ריכוז וטיפול במערך נכסי המועצה, לרבות ניהול ספר הנכסים, מתן מידע לגורמי המועצה אודות הנכסים.
  4. ריכוז וטיפול בנושא תכנון סטטוטורי, לרבות ריכוז ומעקב אחרי תהליכי תכנון וקידום תכניות בניין עיר.
  5. ריכוז וטיפול בנושא רישוי בניה, לרבות בדיקת בקשות להיתרי בניה, המלצות לטופסי 2 – 4, תעודות גמר.
  6. ריכוז נושא מבנים מסוכנים ברחבי המועצה.

תנאי סף

השכלה:

• בעל תואר אקדמי בתחום הנדסה, אדריכלות או תכנון ערים שנרכש במוסד המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה או שקיבל הכרה מהמחלקה להערכת תארים בחוץ לארץ.

או

• הנדסאי רשום בהתאם לסעיף 39 לחוק ההנדסאים והטכנאים המוסמכים, התשע"ג-2012 באותם תחומים.

או

• סיום לימודי הנדסה/הנדסאות בתחומים הנ"ל וטרם התקבלה הדיפלומה.

דרישות נוספות:

• יישומי מחשב – ידע בתוכנות Office
  • שירותיות.
  • יחסי אנוש טובים, יכולת עבודה בצוות.
  • מוטיבציה גבוהה ורצון ללמידה.
  • מוכנות לעבוד בשעות לא שגרתיות במידה ויידרש.
  • יכולת גבוהה של סדר וארגון
  • כושר ביטוי בכתב ובע"פ ברמה גבוהה
  • רישיון נהיגה בתוקף.

את ההצעות יש לשלוח עד לתאריך 08.04.2018 בשעה 13:00 על גבי הטפסים הייעודיים להגשת מכרזי כח אדם בצירוף קורות חיים ותעודות השכלה, לדואר אלקטרוני: ronit@ekron.org.il או באמצעות פקס 08-9370379, לידי רונית איציקסון מזכירת אגף כספים.

טלפון לבירורים: 08-6228866

נוכח ימי העבודה המועטים בחודש אפריל, מועד ועדת הבחינה למועמדים העומדים בתנאי הסף יהיה 11.04.2018 בשעה 15:30

רק מועמדים/ות העונים לדרישות המשרה יוכלו להשתתף במכרז.

המשרה מיועדת לגברים ונשים כאחד.